Kattevandrerens sider på Facebook.

Pusen sover Pusen sover Pusen sover Pusen sover Pusen sover Ampypusen sover.

Kattevandreren har mange sider. Noen sier at vi har for mange sider?

Men hver side har sin målsetting med fokus på å fylle en spesiell funksjon. 

Lik gjerne sidene våre!

Bedriftssider og generelle sider.

Kattevandrerens Dyrepass: Vår originale Facebookside, satt opp for å bygge opp og markedsføre vår Dyrepasstjeneste (Dyrepass HJEM til DEG!) som vi startet i juni 2012. Vi arbeider med å utvide våre tjenester og driver med dyrepass på landsbasis (Kort link til dekningskart: http://bit.ly/2gnV2Nn).

Les mer på vår hjemmeside her: http://kattevandreren.no/dyrepass

Kattevandrerens Hundeside: Hunderelaterte nyheter, savnet/funnet annonser og annet aktuelt hundeinnhold.

Kattevandrerens Dyrefotografi: Del bilder til vår side. Bli månedens katt. Les mer her: http://kattevandreren.no/dyrefotografi

Våre "Kose" sider.

Kattevandrerens Delinger: Vår side for å dele media av forskjellig art(Dyrerelatert). Humor, seriøst eller bare rart. Les mer her: http://kattevandreren.no/hjem/kattevandrerens-delinger

Kattevandrerens Usensurert: Vår side for deling av underholdningsnyheter mm. 

Lurer du på noe om Kattevandreren® send oss en forespørsel

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Kattevandrerens Puser: En side for Kattevandrerens egne katter og dyr, kan også inkludere kundedyr og dyr tilhørende våre dyrepassere og frivillige.

Kattevandrerens frivillige, Hovedside og målsider.

Kattevandrerens Frivillige: Kattevandrerens Frivillige sin hovedside. I kombinasjon med vår Nyhetsside og våre andre målsider vil denne siden brukes for å samle og dele informasjon om organisasjonens utvikling og arbeid. Aktuelle nyheter innen dyrevern vil også deles på denne siden.

Les mer her: http://kattevandreren.no/frivillige

Kattevandrerens Nyheter om Dyr: Som en del av vårt informasjonsarbeid vil vi dele aktuelle dyrenyheter. Nyhetsartikler og blogginnlegg vil dateres. Men vi satser hovedsakelig på ferske nyheter (Den siste uken). Vi vil ellers også dele nyhetsverdige innlegg og hendelser fra organisasjoner og grupper på Facebook(Sosiale medier).

Les mer: http://kattevandreren.no/frivillige/nyheter-om-dyr

Kattevandrerens Dyr Savnet / FunnetEn side for deling av savnet / funnet meldinger for dyr. Vi retweeter også(Via vår Twitterkonto) og legger annonser fra www.dyrebar.no ut etterhvert som de kommer.

Les mer her: http://kattevandreren.no/frivillige/dyr-savnet-funnet

Kattevandrerens Fosterhjem for Dyr: Vi ønsker å søke etter fosterhjem som ett tilbud til etablerte organisasjoner, grupper eller enkeltpersoner som jobber for dyr.
En forespørsel til oss om å bli fosterhjem utelukker ikke at man kan melde seg som fosterhjem direkte til annen gruppe eller organisasjon(Faktisk så oppfordrer vi alle som kan om å tilby seg å være fosterhjem). 

Vi søker etter fosterhjem via aktiv markedsføring på vår Facebookside. 

Les mer: http://kattevandreren.no/frivillige/fosterhjem

Kattevandrerens side for Dyr som skal omplasseres: Her vil vi dele innlegg om dyr som adopteres bort av organisasjoner og grupper rundt om i landet.

Les mer: http://kattevandreren.no/frivillige/omplassering

Kattevandrerens Frivillige hjelpere: En side for å samle frivillige nasjonalt. For å hjelpe dyr via sosiale nettverk (Facebook) og for de som ønsker å ta aktiv del i vårt arbeid.

Diverse sider.

Årstad Fosterhjem for Redde og Eierløse Katter - ÅFREK: Fosterhjemorganisering for Eierløse Katter i Årstad bydel i Bergen. Kan også hjelpe med å formidle fosterhjem/behov for fosterhjem i Bergensområdet.

Grupper og sider innen Dyrevern: En side der en kan dele sider og grupper innen Dyrevern.